top of page

08/09/24 bK beloften en junioren

De kampioenschappen volgen elkaar op in een hels tempo. Gisteren de masters vandaag onze junioren.

Elias Roncada mag de dans openen. Via de livestream zien we dat er 3 reeksen zijn in de 100m waar Elias in is ingeschreven. Reeds om iets na 10 uur 's morgens is het al te doen. Elke winnaar en de 5 tijdssnelste mogen door . Na 2 reeksen worden er 2 dingen duidelijk. De finale is bereikbaar 11"37 is al een ticket en de wind gaat alle kanten uit.

Hij word mooi derde in zijn reeks,alles is mogelijk. Dan volgt het verdict. Eerst , 1ste reeks wind -0,2 tweede reeks wind -1,6 Elias zijn reeks -3,1 hehe, na de mooie race 11"40 , net niet. Met een wind uit de twee eerste reeksen was het zeker finale geweest. Zonde.


Dan is het de beurt aan Kobe Danckaert in zijn nummer speerwerpen Na de werp5kamp vorige week was er de belofte gedaan voor te knallen op dit Bk. Met worpen allemaal boven de beste van de werp5kamp en een nieuw Pr met 49m52 en een 5de plaats is dat wel gelukt te noemen. De 50 komt er in het kort. Goed zo Kobe


benen van een overgemotiveerde atleet


Cedric Mesotten is ook aangekomen ondertussen. 14,50 400m. Met als enige Vlaming in de rechtstreekse finale tussen allemaal Walen. Het zijn er spijtig 5 Walen. Dat maakt dat hij in baan 1 moet lopen op toch wel een aftandse piste, waar de groeven van de spikes in baan 1 duidelijk te zien zijn. Vader Patrick weet dan al dat het kalf half verdronken is , een echte powerman kan dit nog wel "overkomen" maar dat is hij zeker nog niet. Cedric heeft echter nog niet de ervaring om in baan 1 te lopen en houd er dus de moed in. De wedstrijd begint en het wordt na 150m al duidelijk. Dit gaat hem niet worden. Baan 1 in de sprint vraagt gewoon veel kracht en die is nog niet echt te geven . 52"64 . Tsja atletiek is zoals een huwelijk, in goede en slechte dagen. Na een moeilijk moment wordt er vooruit gekeken en al een volgende meeting gepland , "that 's the spirit".


Na een seizoen met sterke prestaties en zeer sterke tijden kan Finn Ballet natuurlijk niet op dit kampioenschap ontbreken. Hij kiest deze keer voor de 5000m. Het wordt zeker geen tactische reeks met sprint op het einde. De natuurlijke orde wordt echter onderhouden. Hij stond als 4de tijd en eindigt ook 4 in een toch wel weer zeer mooie 15:32"50. Proficiat Finn.


Kobe ging dan nog met discus meedoen voor het plezier. De andere deden dat niet 11de met 34m50.


ook plezant om een berichtje " bekend volk gespot" van Tom Neven te krijgen . fijn dat ook andere Aca'ers interesse hebben in hun clubgenoten :)





Kobe speer

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page